Munkahelyi és üzleti konfliktusok meetup

Szakmai estek munka után

Hagyományosan az esti órákban, munkaidő után jövünk össze egy kis szakmai fejlődés reményében. A munkahelyi és üzleti konfliktusok témáját járjuk körül, minden témához olyan vendég előadókat hívunk, akik hiteles szakértői az adott területnek.

Jellemzően HR szakemberek, vezetők, illetve a humán erőforrás képzésében tevékenykedő kollégák ülnek a közönség soraiban, de mindenkit örömmel fogadunk, akinek a téma valamiért fontos. Vagy mert ő maga menedzsel egy nagyobb csapatot, vagy mert saját munkahelyi vagy üzleti konfliktusaival kell megküzdenie, és ebben keres segítséget.

A téma örök, ameddig munkahelyek lesznek, addig munkahelyi összezördülések is lesznek. Különbözőek vagyunk. Eltérő személyiséggel, különböző vérmérséklettel, más-más kommunikációs képességgel dolgozunk ugyanabban a csapatban. Együtt kell működnünk, hogy a ránk bízott feladatok megvalósuljanak, és ez emberileg sokszor nehéz.

Különösen nehéz olyankor, amikor valami miatt extrém helyzet adódik, mint például 2020 elején a pandémia. Ilyenkor az eddig jól bevált módszerek közül sok alkalmazhatatlanná válik. Új utakon kell keresni a megoldást. reméljük, hogy az új utak megtalálásában tudunk segíteni a résztvevőknek.

 

« Vissza